Akcenat

Informativno – edukativni portal

Akcenat portal
Akcenat portal

Velež Preokretom Osigurao Opstanak

Mrkonjić Grad, 1. juni 2024. – Fudbalski klub Velež iz Nevesinja ostvario je dramatičnu pobjedu u zadnjem kolu Mtel Prve lige Republike Srpske, savladavši FK Sloboda iz Mrkonjić Grada rezultatom 2:1. Ovom pobjedom, Velež je obezbijedio opstanak u ligi, izazvavši veliko slavlje među svojim navijačima.

Prvo poluvrijeme utakmice donijelo je dosta neizvjesnosti za gostujuće navijače, jer je Sloboda povela sa 1:0.Iako su se našli u nezavidnoj situaciji, igrači Veleža nisu klonuli duhom. Izjednačujući gol za Velež postigao je Andjelović u 68. minuti, dok je pobjedonosni gol postigao Drašković u 93. minuti. Ovi ključni golovi su donijeli konačnu radost igračima i navijačima Veleža.Ovom pobjedom, Velež je osigurao opstanak u Mtel Prvoj ligi Republike Srpske, što znači da će se i naredne sezone prvoligaški fudbal gledati u Nevesinju. Ovaj uspjeh je plod zajedničkog rada svih u klubu – igrača, stručnog štaba i uprave, ali i nesebične podrške vjernih navijača koji su ekipu pratili kroz čitavu sezonu.

Predsjednik kluba, Žarko Laketa, izrazio je zadovoljstvo nakon utakmice:

“Ovo je velika pobjeda za nas. Naša ekipa je pokazala hrabrost i borbenost do samog kraja. Zahvaljujem se igračima, stručnom štabu i našim navijačima koji su uvijek uz nas. Naredne sezone ćemo se truditi da budemo još bolji i da naš grad bude ponosan na Velež.”

Ova pobjeda je donijela novu nadu i optimizam za budućnost kluba, te je sigurno da će naredna sezona donijeti još uzbuđenja i nezaboravnih trenutaka za ljubitelje fudbala u Nevesinju.

Zaprati Akcenat

Izdvojena Reklama

akcenat kripto
akcenat kripto