Akcenat

Informativno – edukativni portal

Akcenat portal
Akcenat portal

Demanti Akcenat Portala na Optužbe Poslanika Vukanovića

Danas smo nepravedno optuženi od strane narodnog poslanika Nebojše Vukanovića da naš portal djeluje po direktivama narodnog poslanika Ilije Tamindžije i SNSD-a. Želimo da demantujemo ove tvrdnje i razjasnimo situaciju. Iza Akcenat portala stoje mladi ljudi koji žele najbolje za Hercegovinu. Da je gospodin Vukanović bolje pregledao sadržaj našeg portala, vidio bi da je većina naših tekstova kritički nastrojena prema vlasti.

Naš portal funkcioniše tako da građani šalju tekstove, a mi ih objavljujemo. Što se tiče informacije da će Nevesinjski SDS potencijalno imati svog kandidata, ta nam je informacija dostavljena direktno iz te stranke. Takođe, u dostavljenom tekstu stoji da je Vaš kandidat, gospodin Vujadinović, od svih ponuđenih najbolji izbor za građane Nevesinja, što i dalje podržavamo.

Takođe tokom današnjeg dana do nas je došla i informacija da smo portal pod uticajem opozicije.

S obzirom na to da nas obe strane optužuju da smo nečiji, smatramo da smo na dobrom putu da budemo nezavisni i da građane Hercegovine informišemo o pravom stanju stvari.

Takođe, želimo da izrazimo želju da gospodin Vukanović javno demantuje svoje tvrdnje u vezi našeg portala. Naš cilj je istinito i objektivno informisanje građana, te smatramo da ovakve neosnovane optužbe narušavaju našu reputaciju i kredibilitet.

Zaprati Akcenat

Izdvojena Reklama

akcenat kripto
akcenat kripto